Tanda Perempuan Tiada Dara Sebelum Kahwin No ratings yet.

By | June 30, 2017

Bila sebut topik tentang Tanda Perempuan Tiada Dara Sebelum Kahwin ? Mesti ramai yang kecam wanita tersebut dan ada juga yang baik hatinya dengan memberi nasihat serta teguran yang bernas. Yang kutuk tu macam diorang tu suci sangat. So kepada anda yang suka menghina Gadis yang pecah dara sebelum kahwin tu hentikan dan anda lebih baik bertaubat serta meminta maaf kepada orang yang anda hina.

Terdapat banyak petua untuk kita melihat dan mengetahui jika seseorang wanita itu tidak mempunyai dara sebelum kahwin. Terdapat 11 tanda perempuan tiada dara sebelum kahwin. Sebelum itu, ini adalah sekadar teori sahaja dan niat saya bukan untuk memalukan kaum wanita hanya niat untuk mencegah daripada kaum hawa melakukan zina. Antaranya adalah :

Tanda Perempuan Tiada Dara Sebelum Kahwin?

1 . Dahi

Perbezaan gadis yang masih suci adalah dahi mereka licin dan gadis yang tidak suci dahi mereka akan hilang licinnya dan akan keluar kedutan halus (garis2). Perbezaan ini akan terlihat jelas bila sedang bercakap dan ia amat berbaza dengan kedutan wajah disebabkan faktor usia.

2.Hidung

tanda orang perempuan tiada dara

tanda perempuan itu tiada dara

Selain itu, perbezaan gadis suci dan gadis yang sudah dinodai oleh lelaki dengan cara melihat hujung hidung akan berwarna seperti kemerah-merahan manakala jika sudah pernah dinodai jika disentuh hujung hidung akan berwarna merah pucat dan adakalanya warna merah tidak kelihatan sebaliknya warna pucat sahaja. So kepada keluarga yang mempunyai anak gadis sila cek anak anda supaya perkara yang tidak anda ingini berlaku. Jaga batas pergaulan anak anda.

3. Mata

Bercakap pasal mata. Kerana mata kita jatuh cinta dan kerana mata juga kita merana bukan mulut saja. Antara lelaki dan perempuan cara penglihatan sama saja Cuma bezanya adalah dimana dan apa yang mereka lihat dari sudut individu. Jika lelaki lebih kepada melihat kecantikan, berapa besar saiz payudara, ketinggian, bentuk badan dan sebagainya. Perempuan pula mungkin melihat lelaki dari persepsi pekerjaan, rupa paras dan sebagainya.

Untuk melihat kesucian seseorang perempuan itu adalah dengan melihat bahagian bawah kelopak akan terlipat sedikit dan terdapat tanda lebam dan ia beerti gadis tersebut tidak suci disamping itu akan terlihat warna hitam dibawah kelopak mata kelihatan berkedut (berkeriput). Jika mereka yang sudah berumah tangga atau sudah berusai masalah ini biasa.

4. Buah Dada

Payudara tiruan

Buah dada juga menjadi faktor utama untuk menilai seseorang itu masih suci ataupun tidak. Benda ini lebih kepada teori so anda jangan pula kecam saya. Perbezaan buah dada yang suci adalah lebih tegang dan membesar sedikit dari ukuran asalnya, tetapi berbaza dengan yang kerap disentuh atau lebih senang sudah pernah dinodai akan menjadi kendur dan melambung jatuh (kebawah) dan terbuai sekali bererti tahap ketegangan sudah hilang. Tetapi yang belum disentuh masih terbuai tetapi buainya tidak terlalu melambung-lambung.

Selain itu, perbezaannya adalah puting buah dada yang pernah kena sentuh akan menjadi panjang dari yang asal dan buah dada yang selalu kena ramas akan menjadi lebih besar. Tetapi ia berbeza dengan buah dada yang besar secara semula jadi (alami) ia bergantung kepada faktor genetik keluarga, badan serta cara pemakanan seseorang. Nanti saya akan kongsikan tips untuk membesarkan payudara secara alami.

5. Garis Tapak Tangan

Perempuan yang sudah hilang dara

Cara menilik nasib menggunakan tapak tangan

Perbezaan gadis suci dengan yang sudah dinodai adalah dengan melihat tapak tangan mereka. Gadis berkulit tebal dan kasar anda perhatikan kedua tapak tangan jika terlihat retak ( pecah urat,urat-urat yang menyerupai retak) dan tidak disebabkan oleh bahan pencuci yang mengandungi bahan kimia (alergic) ia mungkin sudah tiada dara. Jika gadis masih mempunyai dara kedua tapak tangannya halus dan licin dan jika yang sudah hilang dara kedua tapak tanagan jika ditekan warnanya pucar dan tidak merah. Cuba genggam ibu jari tangannya sekejab kira-kira satu minit dan saat mengengam terasa panas ( hangat) dan ibu jarunya merah ketika dilepaskan bererti ada harapan masih suci dan sila perhatikan ibu jarinya bila nampak pucat sangat walaupun rasa paans (hangat) kemungkinan besar kesuciannya sudah tiada.

Satu cara lagi adalah dengan pegang erat jari kelingkinnya dan kira sampai satu minit kemudian lepaskan dan tanya orang tersebut bagaimana rasanya ketika dipegang erat dan dilepaskan. Jika ia menjawab tak ada rasa kemungkinan dia sudah pernah di nodai tetapi jika ia menjawab ada rasa rangsangan serta jantungnya berdebar-debar atau rasa sakit seperti berdenyut-denyut kemungkinan beliau masih suci. ( Hanya orang lelaki boleh menguji dengan cara ini dan sila pakai sarung tangan)

6. Jari Tapak Tangan

Kesucian gadis dapat dilihat dari tapak tangan

Lelaki yang mahramnya boleh cuba kepada gadis-gadis untuk mencuba cara ini. Dari jadi akan memberi seribu nikmat dan rasa berahi yang tersendiri. Kerana tangan badan binasa dan dari tanganlah ia akan menjalar ke daerah lain. Dengan sentuhan yang lembut anda pegang tangannya dan genggam tangan dengan lembut dan cuba sentuh jari kelingkingnya jika dia seperti terkejut dan wajahnya seperti gelisah atau resah kemungkinan beliau masih lagi suci dan kepada gadis yang yang belum suci perkara sebaliknya berlaku mereka tidak berasa apa-apa ataupun dia dapat rasa tetapi tidak mahu keluarkan suara kerana ia sudah terbiasa atau sudah pernah berasmasa secara ringan dan belum pernah ditebuk daranya. Wallahualam.

7. Perut

Perut perempuan yang tidak suci

Jika dilihat dari luaran perut anak gadis yang menjaga aurat mereka tidak dapat dilihat dengan jelas tapi ia akan dapat dilihat jika seseorang anak gadis tu suka bersosial dan suka mengenakan pakaian yang ketat kita dapat lihat saiz dan keadaan perut. Kerana jika seseorang gadis pernah melakukan hubungan intim, maka perutnya akan sedikit mengembang dan menjadi buncit sedikit dan ia amat berbeza kepada anak gadis yang bertumbuh gempal ini semua hanyalah teori.

8. Rambut

Bila sebut tentang rambut ramai orang tak kira perempuan atau lelaki akan mengatakan bahawa rambut adalah mahkota dan ia juga berperanan untuk menentukan gadis itu masih suci ataupun tidak. Jika rambut gadis suci kelihatan sangat rapi,bersinar serta segar dan tidak kasar. Manakala anak gadis yang hilang dara rambutnya akan kelihatan tidak bersemangat kurang bersinar mungkin sedikit kusut. Ini semua adalah teori dan tidak diuji secara terperinci.

9. Bibir

Tanda gadis hilang dara

Bibir yang pernah dicium atau kerap dicium akan kelihatan lebih menawan ini disebabkan pergerakan darah akan mengalir ke bibir dan membentuk bibir yang baru serta lebih menawan.Tetapi ada juga anak gadis yang dilahirkan dengan bibir yang cantik walaupun tidak pernah dicium anda boleh mintak tips dari mereka untuk kelihatan bibir menawan macam dia. Bibir gadis yang belum dicium akan kelihatan berwarna merah jambu dan tidak ada garis pucat atau hitam di sekitar bibirnya. Manakala bibir yang pernah dicium akan nampak lebam-lebam sedikit walalupun hanya sekali saja dan juga dapat mengubah bibirnya dimana terdapat garis-garis kasar yang memperindah bentuk bibir dan bahagian tengah bibirnya akan nampak retak seakan-akan terbahagi dua tetapi retaknya tidak begitu kelihatan akan tetapi jika ditenung betul-betul akan terlihat.

10. Faraj

Bentuk faraj yang pecah dara

Cecair keputihan di faraj

Berkaitan dengan faraj dapat diketahui setelah anda berkahwin dengan pasangan. Permukaan faraj yang pernah melakukan hubungan badan, pintu kemaluannya tidak tertutup rapat ada sedikit renggang dan lebih kembang. Jikalau gadis itu masih perawan kemaluannya sentiasa tertutup rapat. Selain itu, selaput dara boleh dilihat terus kedalam kemaluan gadis tersebut.

 

Jangan lupa untuk membaca Tips Menghadiri Temuduga Sektor Swasta dan Kerajaan dan terima kasih kepada Google untuk gambar.

Please rate this

4 thoughts on “Tanda Perempuan Tiada Dara Sebelum Kahwin

  1. Pingback: Sinopsis Filem Abang Long Fadil 2 - Hakim Mahmud

  2. Pingback: Semakan Tarikh Luput Lesen Memandu Malaysia Online - Hakim Mahmud

  3. Pingback: Biodata Penyanyi Wany Hasrita Pendidikan Doktor - Hakim Mahmud

  4. Pingback: Resepi Kek Coklat Kukus Lembab Sukatan Cawan - Hakim Mahmud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.