Video Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3 No ratings yet.

By | September 17, 2017

Video Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3

Assalamualaikum, kali ini saya kongsikan Video Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3 secara online. Untuk pengetahuan anda, Konsert AF Megastar telah bermula pada minggu ketiga pada Ahad 17 Septembar 2017 yang diadakan di dewan Royale Theater Shah Alam.

Video Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3

Konsert Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3

Terdapat seramai 24 orang artis tetapi kini hanya tinggal 12 peserta sahaja yang layak bertanding pada minggu ketiga dan seterusnya selepas selesai pemilihan juri pada konsert homecoming minggu lalu.

Terdapat siaran langsung turut disiarkan menerusi channel Astro Ria dan Astro Ria HD yang bermula pada pukul 9 malam. Mempunyai seramai 24 orang peserta yang berentap pada minggu pertama.

Manakala minggu kedua konsert dikenali sebagai Homecoming tetapi hasil keputusan juri profesional memilih 12 orang peserta sahaja yang betul-betul melayakkan diri untuk berentap pada minggu ketiga.

Senarai top 12 peserta yang berjaya melayakkan diri antaranya adalah Shahir, Sufie, Amir, Bob, Idayu, Marsha, Adira, Amir Jahari, Azhar,Indah, Ewal dan Syamel.

Video Konsert Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3 Online

Terima kasih kepada yang yang sudi datang ke blog saya untuk tonton Video Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3 jangan lupa untuk minggu hadapan saya bakal kongsikan video Video Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 4 dan 5.

Please rate this

2 thoughts on “Video Akademi Fantasia AF 2017 Megastar Minggu 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.